Permis Port Armă

!!! N O U ÎN BRĂILA!!!

S.C. Cinergy S.R.L. Brăila – societate autorizată pentru organizarea și desfășurarea cursului de inițiere și pregătire teoretică și practică pe linie de ARME și MUNIȚII – organizează cursuri de PORT-ARMĂ

🔝🏠CINERGY BRĂILA, furnizor de formare profesională, societate autorizată de INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI BRĂILA, organizează cursuri de inițiere și pregătire teoretică și practică pe linie de arme și muniții – cu eliberare 🪪certificate absolvire curs, în vederea obținerii PERMISULUI PORT ARMĂ ! 📃📑Durata curs, 80 ore, organizat pe o perioada de 15 – 20, zile, pregatire teoretică si cel puțin, 3 trageri în poligon autorizat.

✍️🚶CINERGY BRĂILA, FACE ÎNSCRIERI PENTRU URMĂTORUL CURS ÎN VEDEREA OBȚINERII PERMISULUI PORT ARMĂ .

✴️ Pentru înscrieri, suntem de găsit la sediul societății, fostul magazin PIC, lângă trecerea BAC STÂNCA, ( INSULA MARE A BRĂILEI )

☎️📱telefon, 0744367279 și pe ww.cinergy.ro

IMPORTANT!!!! – îl avem în echipa noastră pe cel mai bun Instructor pentru pregătirea teoretică și practică din Sud-Estul țării –  Instructorul BROADHEADER

https://www.facebook.com/InstructorBro

PENTRU CURS de reținut următoarele:

Cost: 1000 lei/persoană

Durată: 80 ore / aprox 3 săptămâni

Documente necesare pt înscriere:

1.cerere tip

2.copie act de identitate

3.cazier judiciar în original

4.aviz psihologic (de la cabinet autorizat pt permis de armă)

5.fișă medicală (de la unitate autorizată pt permis de armă) (avizul psihologic și fișa medicală se prezintă în original și se returnează)