Evaluare risc securitatea fizica

  !!! O F E R T A !!!

 ANALIZE DE RISC LA SECURITATE FIZICA

INTOCMIRE PLANURI DE PAZA –CONSULTANTA PAZA

    S.C. CINERGY S.R.L. BRAILA efectueaza Analize de Risc la Securitate Fizica autorizatie I.G.P.R. NR. 409/2014 Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica.

         Este de precizat faptul ca S.C. CINERGY.S.R.L. BRAILA acorda consultanta in organizarea si desfasurarea tuturor activitatilor de asigurare a pazei , intocmirea Planului de Paza pentru toate formele de paza proprie , paza in mediul rural – Plan Paza Comunal .

          Pentru efectuarea analizei de risc  / intocmirea Planului de  Paza –Consultanta Paza  , se va face o oferta de pret ce  va fi stabilita prin negociere functie de marimea obiectivului , asezare geografica obiectul de activitate .

      In cazul in care sunt mai multe obiective de analizat pretul va fi redus pentru fiecare obiectiv in parte .

       Suntem de gasit pe SEAP – Cinergy Analize Risc Plan de Paza

Datele noastre de contact sunt:

 tel: 0744 367279 –Cioroiu Vasile

 website : www.cinergy.ro 

 e-mail:cioroiuvasile@yahoo.com

EVALUATOR DE RISC LA  SECURITATEA FIZICA

 COD COR: 242115

a

Evaluarea riscului la securitatea fizică

Este un ansamblu de măsuri şi verificări ce au ca scop determinarea factorilor ce pot aduce atingere integritătii fizice a persoanelor precum şi bunurilor ce apartin unei institutii sau societăti comerciale.
Analiza de risc la securitatea fizică se materializează prin raportul întocmit în cadrul procesului standardizat de evaluare prin care se determină măsurile necesare pentru diminuarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.

Baza legală

Evaluarea riscului la securitatea fizică este obligatorie în conformitate cu H.G. 301/2012 pt. aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 şi poate fi efectuată numai de către persoanele cu experientă în acest domeniu, care în urma examenului sustinut la Inspectoratul General al Politiei Române au dobândit calitatea de Evaluator de Risc la Securitatea Fizică şi sunt inscrişi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică (RNERSF).

Analiza de risc la securitatea fizica este conditia strict necesara pentru depunerea spre avizare a planului de paza al unei unitati.

Orice activitate de paza care nu se va fundamenta pe o astfel de analiza de risc este ilegala si se sanctioneaza conform HG 301/2012 cu amenda de pana la 50.000 RON. Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac de catre politisti, jandarmi precum si de catre primari sau imputerniciti legali ai acestora.

Conform art. 13 din Instructiunea nr.9 a I.G.P.R. publicata in Monitorul Oficial nr. 164 din 27.03.2013 prestatorii nu pot efectua analize de risc la securitate fizica pentru unitatile cu care ei sau angajatorii lor au in derulare contracte pentru asigurarea serviciilor de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, serviciilor de proiectare, instalare, modificare sau intretinere a componentelor ori sistemelor de alarmare impotriva efractiei.

In concluzie, societatile de paza nu pot sa efectueze analiza de risc aferenta intocmirii planului de paza. De aceea aveti nevoie de un evaluator de risc la securitatea fizica.

b

Analiza de risc este obligatorie?

Analiza de risc la securitatea fizica constituie fundamentul adoptării măsurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor şi valorilor prevăzute de lege, transpuse în planul de pază şi proiectul sistemului de alarmare.Analiza de risc la securitatea fizică se materializează prin documentaţia întocmită în cadrul procesului standardizat de management al riscului, prin care se determină, în mod dinamic, măsurile necesare şi aplicabile pentru încadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.H.G. 301/2012 prevede ca adoptarea masurilor de securitate pentru obiectivele aparţinând după caz ministerelor şi altor organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, regiilor autonome, companiilor şi societăţilor naţionale, institutelor naţionale de cercetare – dezvoltare, societăţilor comerciale, indiferent de natura capitalului social, trebuie să îşi organizeze măsurile de securitate pe baza unei astfel de analize de risc.

Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare, va stau cu placere la dispozitie.

Evaluator de risc CIOROIU VASILE – S.c. CINERGY S.r.l. Braila
autorizat sa efectueze analiza de risc la securitatea fizica, inscris in
Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică (RNERSF)

 Pentru a beneficia de o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon : 0744.367.279 sau 0753.067.330.

c

Lasă un răspuns